marcin Opublikowano 26 Lutego 2019 #1 Opublikowano 26 Lutego 2019 Dziś miała miejsce większa aktualizacja forum. Proszę o zgłaszanie ew. nieprawidłowości.
Gość Oldek Opublikowano 26 Lutego 2019 #2 Opublikowano 26 Lutego 2019 A na co wpływ ma ta większa aktualizacja. Może jakiś chat?
marcin Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor #3 Opublikowano 26 Lutego 2019 Dokładne informacje są tutaj: https://invisioncommunity.com/release-notes/ . Jeżeli chodzi o czat to producent skryptu forum usunął ją kilka lat temu, także nie spodziewam się wznowienia jej.
Gość Oldek Opublikowano 26 Lutego 2019 #4 Opublikowano 26 Lutego 2019 Dwie uwagi po aktualizacji. 1. wchodzę na forum przez nieczytane. Tam mam opcję "oznacz całą zawartość jako przeczytane". Przed update, po kliknięciu tego i przycisku w java script OK unread kasował wszystkie posty. Teraz tego nie ma. 2. Wysłałem posta na forum i nie ma go w wątku na który pisałem, ale widzę go w swoim profilu i po kliknięciu na jego link także nie jest widoczny.
marcin Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor #5 Opublikowano 27 Lutego 2019 Ad 1. Być może trzeba odświeżyć javascript (ctrl+f5). U mnie to działa. Ad 2. O który post chodzi?
Gość Oldek Opublikowano 27 Lutego 2019 #6 Opublikowano 27 Lutego 2019 Oznacza jako przeczytane, ale poprzednio także je usuwał z okna przeglądarki, teraz tylko oznacza. to był ten post, który mam w wysłanych a nie trafił na forum https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/19964-sterownik-kotla-skzp-02-ustawienia-porady/?do=findComment&comment=435591
marcin Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor #7 Opublikowano 28 Lutego 2019 Co do oznaczania - nie zwróciłem na to uwagi, ale wynika z tego, że zmieniono to po prostu w nowej wersji. A co do posta to wyśledziłem go w bazie danych i nie mam pojęcia dlaczego się nie wyświetla. Badam temat.
Gość Oldek Opublikowano 28 Lutego 2019 #8 Opublikowano 28 Lutego 2019 W temacie nieprzeczytane posty zauważyłem że post nie jest publikowany jeśli ma być opublikowany jako pierwszy na nowej stronie. Np. 5 minut temu w nieprzeczytanych widzę post i jego treść, po kliknięciu na link nie ma tego postu w wątku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.