Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przeróbka palnika obrotowego - wydzielone z "Karlik Ekogroszek - nowy towar PGG"

mlodypestek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...oglądałem twoja przerobke koronki
Dowierciles te otwory?
Talerz paleniska uszczelniles silikonem?
Pytam bo dzwoniłem do serwisu Sms-a i powiedzieli mi żeby nie uszczelniac 9bc049bb1a4c596a862fbdf5406a0d19.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak , i nie tylko...szczelina między koszykiem obrotowym a talerzem była ok.2,5-3mm więc wiało w około jak cholercia, teraz jest szczelina 0,4mm i wieje tylko przez otwory nadmuchowe w koronce :)), otwory w kolanie(w fajce) całkowicie zaspawane....

21 minut temu, mlodypestek napisał:

Pytam bo dzwoniłem do serwisu Sms-a i powiedzieli mi żeby nie uszczelniac emoji848.png

No to skoro tak mówili to może mają rację...... nie na pewno mają rację..... a najlepsza ta szczelina 3mm po obwodzie koszyczka ok.40cm to wychodzi dziura że ..... tak, tak...to: 12cm2

Inaczej przeliczając 3cm x 4cm, taką dziurą wiało poza koszyczek i kopiec z żarem   ✌(ツ)

Yaro

Opublikowano

Ale jak zmiejszyles ta szczelinę?założyłes spaw i przetoczyles?

Opublikowano

Mam jeszcze tak że od strony drzwiczek na palniku jest bardziej wypalony groch niż po przeciwnej stronie czyli od komina1919b788960e35d46201299a120085e0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.