gizd Opublikowano 16 Maja 2009 #1 Opublikowano 16 Maja 2009 WITAM Przeglądam forum i strony producentów już zacieśniłem poszukiwania do dwóch kotłów jest to SAS NWG lub UWG oraz HEF z miarkownikiem ciągu do spalania głównie węgla kamiennego. Prosiłbym o obiektywne opinie użytkowników wyżej wymienionych kotłów. Dzięki i pozdrawiam Cytuj
1973 Opublikowano 17 Maja 2009 #2 Opublikowano 17 Maja 2009 Cześć ja mam sasa ale na eko groszek wiem ze to nie to co ty chcesz kupic ale powiem ci o sasie . Piece są wykonane solidnie i starannie ja palę 1,5 roku i nie mam zadnych kłopotów. Moich dwóch kolegów ma sasy ,jeden pali miałem 6 lat a drugi węglem 9 lat obaj są zadowoleni i to ono polecili mi sasa. Ja jak dotąd nie mogę narzekać. Ale zanim go kupiłem to rozmawiałem z ludźmi i opinia o tych piecach była bardzo dobra. POZDRAWIAM. Cytuj
Neo Opublikowano 18 Maja 2009 #3 Opublikowano 18 Maja 2009 Hef jest IMHO przereklamowany. Z tych dwóch wolałbym Sasa. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi