rufusik666 Opublikowano 19 Grudnia 2018 #1 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Witam, chciałbym kupić w sklepie głowicę do grzejnika co, ponieważ obecna się pokruszyła. Nie wiem jaki dokładnie to zawór, natomiast wiem że obecnie posiadam takową głowicę: https://allegro.pl/glowica-termostatyczna-cosmo-v-danfoss-6-28c-biala-i7020105111.html W załączeniu jeszcze kilka zdjęć. Czym kierować się przy zakupie w LeroyMerlin lub Castorama? Może ktoś podrzuci od razu linka co kupić? :) Jestem laikiem w tych sprawach. Z góry pięknie dziękuję
gmaj22 Opublikowano 19 Grudnia 2018 #2 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jesli ma to być Danfoss, to głowica typu RA. np. taka
rufusik666 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor #3 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Niestety ani ta ani żadna inna nie pasuje. Byłem dziś w Castorama i Leroy i w powiedziano mi że to jest jakaś mała głowica z małym trzpieniem na zaworze i że to tylko danfoss będzie miał coś takiego, żadna inna uniwersalna ani zamiennik nie pasuje. Także pozostaje mi kontakt z producentem albo ponowny zakup tego samego badziewia allegro. Dziękuję w każdym razie za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.