Kosa13 Opublikowano 29 Listopada 2018 #1 Opublikowano 29 Listopada 2018 Dzień dobry, Czy ktoś mógłby mi pomóc w kwestii głowicy termostatycznej (taka jak na zdjęciu). Niestety przez przypadek ją urwałem i nie mogę znaleźć w sklepach nowej, czy ktoś mógłby mi doradzić jaka to jest firma i gdzie mógłbym to kupić ? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję
lechumb Opublikowano 29 Listopada 2018 #2 Opublikowano 29 Listopada 2018 A nie prościej odkręcić co zostało na srubunku i kupić nową. Przecież głowice nakrecasz na ten mosiężny element.Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka
KubaSko Opublikowano 29 Listopada 2018 #3 Opublikowano 29 Listopada 2018 TO jest głowica firmy TOUR & ANDERSSON ale ona już nie istnieje. Z niej powstały dwie TAC AB oraz TA HYDRONICS AB. jak będziesz miał problemy z doborem to kup nowy zawór z głowicą i tyle
KubaSko Opublikowano 29 Listopada 2018 #4 Opublikowano 29 Listopada 2018 znalazłem chyba to będzie to https://www.imi-hydronic.com/sites/EN/pl-pl/produkty/termostatyka/glowice-termostatyczne-i-zawory-grzejnikowe/glowice-termostatyczne/Głowice-termostatyczne-z-bezpośrednim-przyłączem-do-zaworów-innych-producentów/493e23bd-4e2b-4761-a4df-73e93aed27f5 rozwiń zakładkę artykuły i tam masz głowica termostatyczna dx do TA. W załączniku karta katalowgowa Thermostatic_heads_other_manufacturers_PL_low.pdf
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.