YaroXylen Opublikowano 25 Listopada 2018 #26 Opublikowano 25 Listopada 2018 3 godziny temu, asdawrwd napisał: z ciepłymi kąpielami nie ma problemu ;) zaraz wyslę foto :) Witam kolegę. Dziękuję(my) za przysłaną fotkę, oczywiście wyjaśniło się, chociaż musiałeś zrobić "striptiz z tańcem na rurze" :)) ale proszę zrozumieć że nie widać było tego podłączenia, Koledzy już Tobie dobrze sugerują że może być pompa (np.padnięta) zawór różnicowy nieszczelny, ale ja jeszcze oprócz odpowietrzenia zasugerowałbym coś: Koleżanka wzięła hydraulika aby zamontował jej podobny bojler z wężownicą. Niestety hydraulik wykonał wszystko jak należny a tu nie grzeje. Przyjechał ktoś od producenta sprawdził faktycznie, odkręcił przyłącza zasilania i powrotu dmuchnął powietrzem ..no powietrze leci tylko jakoś słabo. Poszedł do samochodu wziął sprężarkę i podłączył powietrze, okazało się że w środku siedział mały kawałek styropianu, minimalnie puszczał ale tak mało ze nie było prawie obiegu....... Pozdrawiam YARO
asdawrwd Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor #27 Opublikowano 25 Listopada 2018 pompa pracuje bo ja słysze , wodę przepuszczałem przez bojler to leciała . Moge jeszcze spróbować powietrzem to przedmuchac
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.