szand Opublikowano 18 Stycznia 2018 #1 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam, posiadam sterownik termo tech st 37 N RS i wentylator Ewmar ness RV-12 W tej chwili mam siłę nadmuchu ustawioną na 7 w 100 stopniowej skali no i płomień potrafi zrobić się naprwde niezły. Niestety ograniczenie siły nadmuchu nawet poniżej 5 nie daje żadnego rozwiązania. Próbowałem wejść w menu serwisowe trzymając dwie strzałki, przycisk wyjście (wyczytałem to w podobnych tematach), niestety nieskutecznie. Gdzie mogę znaleźć informacje jak dostać się do menu serwisowego?
BgGuns Opublikowano 18 Stycznia 2018 #2 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Sprawdź jak możesz jakie napięcie masz podawane na wentylator przez sterownik przy różnych nastawach prędkości. Ja miałem tak że wentylator jechał non stop na full a na wyświetlaczu było tyle ile ustawiłem. Pojechałem do serwisu techa wymienili coś tam 150pln mnie to kosztowało i teraz działa jak należy . Na 100% jak jest ma.moec około 230v przy 25% gdzieś około 170V napewno dużo mniej niż 230v Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.