turbus Opublikowano 14 Stycznia 2018 #1 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Witam, mam taki problem przy ustawieniach P.360 d 50 ni. 6 PId 1 Pco 1 temp zadna 55 stopni , zbyt często podaje ekogroszek i pozostaje dużo niewypalonego ekogroszku , jak mogę opożnic podawanie ????
hektoras Opublikowano 6 Lutego 2018 #2 Opublikowano 6 Lutego 2018 PODEJRZANE to zapytanie ?? Nic nie podane - kompletne ZERO - dlatego gdy autor się nie odezwie i nie uzupełni to proszę administratora o usunięcie gdyż zakrawa to o dyskredytowanie konkretnego producenta wymienionego w tytule !!!
Pieklorz Opublikowano 7 Lutego 2018 #3 Opublikowano 7 Lutego 2018 czy ja wiem, to pierwszy post Nastawy wskazuja,że jest to sterownik Ognik P.360 to 360sekund pauzy do kolejnej dawki paliwa d.50 to max. moc dmuchawy , pytanie jaki jest zamontowany model dmuchawy (jak pid aktywne i typowy wentyl to tu raczej 75 pod 82 powinno być) ni.6 to przelicznik odpowiedzialny za podtrzymanie, do tego kolega ma prosty wzór w instrukcji obsługi PCo.1 to jak pamiętam płynna praca pompy c.o., jak ma zwykła a nie energooszczędną, to przy wyższej nastawie CWU od C.O. pompa C.O. zaczyna zwalniac obroty na czas nabicia bojlera, jak ma w układzie pompe energooszczędną, adaptacyjna, to powinien dać PCo.0
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.