Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pomocy Jakie Ogrzewanie Do Mieszkania W Bloku

Rekomendowane odpowiedzi

Link afiliacyjny

🌡 Szukasz instalatora pompy ciepła?

Wypełnij krótki formularz i porównaj oferty firm z Twojego regionu

Porównaj oferty
Opublikowano

Witam i od razu przejdę do sedna sprawy czy był by wstanie ktoś wykonać projekt instalacji c.o do mieszkania w bloku , mieszkanie to ma 47 m2 2 pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój instalacje ta będę musiał wykonać sam z powodów finansowych instalacja miała by być zasilana piecem gazowym dwu funkcyjnym .Jeśli ktoś ze chce mi pomóc proszę powiedzieć jakie informacje mam zamieścić ,

Opublikowano

no super, teraz już wszyscy traktują to forum, jako darmową skarbnicę wiedzy. Niestety, WIEDZA KOSZTUJE.

Kolego, ja jako instalator, też cierpię na chroniczny brak pieniędzy i z tych powodów finansowych nie zrobię projektu. Sorki chłopie, ale dobrym sercem dzieci nie wykarmię. Mogę doradzić, podpowiedzieć, ale nie robić projekt gratis. Ludzie, zastanówcie się, my też musimy z czegoś żyć.

A tak mnie teraz zaciekawiło, który wykonawca, opracuję ten projekt za darmo, tak na forum.

Opublikowano

powiem tak projektu za darmo nikt tez nie zrobi ,co do kotła i tak ekipe muszisz wziasc bo uprawnienia i przedewsztkim wiedza do kotła ,a co do rozprowadzenia to podejzewam ze tylko w podłodze pewnie jest miejsce zeby to ukryc rury

Opublikowano

Przepraszam ale to nie miało zabrzmieć to tak ze ja chcę i to za darmo liczyłem na to ze jeżeli ktoś się odezwie po te dane to od razu będzie w stanie wycenić mi tę usługę projektu bo przecież projekt projektowi nie równy

Opublikowano

nie tak pragne tylko uzmysłowic ze jesli sam bezidziesz to robił to taniej nie bedzie

Link afiliacyjny

💰 Ile kosztuje pompa ciepła w Twojej okolicy?

Wyceny od firm w Twoim regionie — bez zobowiązań

Sprawdź wyceny