pawelh Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor #26 Opublikowano 19 Listopada 2017 Wiem jak się reguluje mam dorobiony kanał powietrzny i klapka z wentylatora nie otwierała mi się cała tylko 1/5 teraz dokupiłem taki tunel z klapka czekam aż mi do domu kurier przywiezie i mam nadzieje że już moje kłopoty się już skończona z ustawianiem pieca :)
staryk Opublikowano 19 Listopada 2017 #27 Opublikowano 19 Listopada 2017 No to o co Ci chodzi w przedostatnim poście bo nie bardzo rozumiem
shogunzlasa Opublikowano 19 Listopada 2017 #28 Opublikowano 19 Listopada 2017 Jak Ci się uda wyregulować tą klapką to OK, ale wątpie w to - sam sobie odpowiedziałeś - masz za duży ciąg - do wyregulowania tego służy regulator ciągu kominowego.
pawelh Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor #29 Opublikowano 19 Listopada 2017 Wiem mam to na uwadze na pewno dokupię tylko zastanawiam się który na rułę czy taki zeby do komina wstawić?Jaki powinien być ciąg kominowy dla komina ok 7-8 metrów?
staryk Opublikowano 19 Listopada 2017 #30 Opublikowano 19 Listopada 2017 To masz napisane w instrukcji do swojego kotła jakiego ciągu wymaga
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.