Logan Opublikowano 10 Października 2017 #1 Opublikowano 10 Października 2017 Witam. Chciałbym uzyskać od Was konkretne odpowiedzi na temat tego producenta. W mojej gminie OZE nie wypaliło i zacząłem szukać coś samemu, zauważyłem na stronie Hewalex, możliwość sfinansowania całej instalacji PV na razy 0% i się zastanawiam nad instalacją 3kW. Co to za firma? Jakiej jakości mają panele i inwertery? Czy firmy, które montują dla nich są konkretne? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Maciek92 Opublikowano 11 Października 2017 #2 Opublikowano 11 Października 2017 Co do PV to nie mam pojecia, ale jesli Ci to pomoze - montowalismy na prawde duzo ich plyt solarbych do CWU i z uznaniem przyznaje, ze sa bezawaryjne i wydajne.
Logan Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor #3 Opublikowano 30 Listopada 2018 Trochę czasu minęło, podbijam...
Logan Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #5 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Oczywiście, nie założyłem jeszcze nic, ale cały czas rozważam.
ayo007 Opublikowano 28 Lutego 2019 #6 Opublikowano 28 Lutego 2019 Witam, Byłem na szkoleniu w tej firmie bo szukają instalatorów systemów fotowoltaicznych. Jeśli temat jeszcze aktualny to proszę o info na priv.
mariusz0776 Opublikowano 28 Lutego 2019 #7 Opublikowano 28 Lutego 2019 Hewalex ma strasznie drogo moim zdaniem. Można znaleźć dużo taniej
ayo007 Opublikowano 1 Marca 2019 #8 Opublikowano 1 Marca 2019 Z tego co udało mi się dowiedzieć to faktycznie ceny są dość wysokie...prowadzący nie chciał się za bardzo wychylać z cenami, tylko odsyłał do handlowca...a najlepiej to zaraz podpisać umowę...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.