Oberman Opublikowano 23 Sierpnia 2017 #1 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam czy zastosowanie tego schematu do ogrzewania podłogowego się sprawdzi.??
Oberman Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor #2 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Czy nie będzie piec załącza się cały czas?? W całym domu tylko podłogowka
sambor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 #3 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Częstotliwość załączania zależy od histerezy kotła i odbioru ciepła przez instalację. Miałem podobnie i startował w okresie przejściowym co 20min, palił się ok 10 min - jednym słówem koszmar na 4 fajery. Wstawiłem zamiast sprzęgła bufor 800l i jest OK.
Oberman Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor #4 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Dzięki za odp. Większość uważa że nie trzeba a chodzi właśnie o takie odpowiedzi mam testowałem wypowiadam się a nie jak większość będzie działać albo nie będzie Jeszcze raz dzięki za odpowiedź poparta praktyką Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.