Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Genderka Dach-Podłoga - Jakość

Maciek92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!

Czy ktoś wykładał sobie posadzkę grafitową Genderką (lambda 0,031)? Ciekawi mnie jakiej jakości były płyty, bo dzisiaj zjechał mi cały ładunek tego na budowę i wszystkie zewnętrzne sztuki z paczki (pierwsza od góry i od dołu) zupełnie nie trzymają wymiaru (różnica ok. 1 do 1,5 cm) a w części uciekają kąty.

Czyżby dobra jakość to tylko Termoorganika i Knauf?

Opublikowano

Sprawdź w karcie technicznej jaką tolerancję powinien mieć i w razie czego reklamuj.

Prosto z fabryki czy ze składu?

Bo jak ze składu to to mnie to nie dziwi. Towar jest lekki i zajmuje dużo miejsca to przepychają go z miejsca na miejsce. W składzie niedaleko styropian składują na dachu płaskim bez przykrycia, ogólnie jakaś kpina.

Opublikowano

Ja osobiście sobie nie poszaleję, bo styropian był po stronie inwestora. Napomknę o reklamacji, ale posadzki już są umówione, więc wątpię, że temat się w ogóle ruszy. Pozostanie mi po prostu to wyłożyć, klnąc przy tym niemiłosiernie :-).

Podobno z fabryki, ale podejrzewam, że część leżała na składzie, bo nawet odcień ma inny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.