gilal Opublikowano 23 Stycznia 2017 #1 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam Panowie, serownik st-570 i nie mogę wejść w menu serwisowym w ustawienia dmuchawy. Jest zablokowany dostęp kodem. Ma może ktoś dostęp i udostępni? Oczywiście do serwisowego jest 5162 ale dodatkowo jest zabezpieczony dostęp do nadmuchu. Dmuchawa nie reaguje na modulacje w PID i dmucha z taką samą mocą. Może tam coś namieszane i ustawione na sztywno :) Dziękuję
PJack Opublikowano 23 Stycznia 2017 #2 Opublikowano 23 Stycznia 2017 5162, 5163, 5164 - u mnie do niższej wersji takie kody pasują: serwis, dmuchawa, moc/retorta Jak ktoś już radził - spisz wszystkie ustawienia przed ich modyfikacją. Ja u siebie w ST480 to co potrzebne ustawiłem pod granulacją paliwa - bez zmiany tego co w nadmuchu ekstra.
gilal Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor #3 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Super, potem sprawdzę. Jak najbardziej zapisze ustawienia te co były. A jeśli można, jakiej mocy masz kociołek? Dziękuję bardzo :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.