enseitankado Opublikowano 6 Listopada 2016 #1 Opublikowano 6 Listopada 2016 Mój piec chyba firmy FARO po 10 latach się zepsuł, nastąpiło pęknięcie płaszcza wodnego. Czy mogę go sprzedać jakiemuś specowi drożej niż na złomie? Może wystarczy naprawić i by było. Wysłane z mojego m3 note przy użyciu Tapatalka
automatyk Opublikowano 6 Listopada 2016 #2 Opublikowano 6 Listopada 2016 no poprostu wywieź go na złom
theopaw Opublikowano 6 Listopada 2016 #3 Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak rozbierzesz i posegregujesz to będzie trochę drożej niż na złomie za stal.
Gość witek1234 Opublikowano 6 Listopada 2016 #4 Opublikowano 6 Listopada 2016 10 letni wykończony kocioł to strata czasu jeśli idzie o naprawę, w jednym miejscu załatasz,druga dziura wypadnie obok i tak dalej.Przerabiałem temat. Jeśli masz w sąsiedztwie kogoś bez środków finansowych a chętnego podjąć próbę reanimacji to bądź dobrym samarytaninem i podaruj mu go za darmo. Pozbędziesz się kłopotu i będziesz miał + tam na GÓRZE :rolleyes:. Więcej jak dwie stówki nie dostaniesz a ktoś komu zimno , będzie Ci wdzięczny.
enseitankado Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor #5 Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak rozbierzesz i posegregujesz to będzie trochę drożej niż na złomie za stal.A możesz powiedzieć co dokładnie tam siedzi? Piec ma 130kg więc na złomie wezmę za niego 60-70zl. Wysłane z mojego m3 note przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.