Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie witam Koleżanki i Kolegów palaczy kotłowych :-) 

Mój staż w kotłowni to jakieś 8 sezonów spędzonych na walce z trudnym paliwem, jakim jest węgiel kamienny (ekogroszek).

Od tego sezonu w moim piwnicznym laboratorium (określenie wymyślone przez moją żonę, kiedy na długie godziny znikałem w piwnicy, żeby "doktoryzować się" z parametrów sterownika itp.) duże zmiany - nowy kocioł (Atmos AC25S) z palnikiem pelletowym (Eco-Palnik VIP) + automatyka Plum (EcoMAX 850 + EcoSter Touch + EcoNet 300).  Cały zestaw śmiga jak marzenie, a w kotłowni w końcu zagościła czystość i porządek :) W porównaniu z poprzednim kotłem, tutaj automatyka robi za mnie większość roboty :) Oczywiście jako osoba "techniczna" nie mogę sobie odpuścić przyjemności grzebania w opcjach i optymalizacji pracy całej instalacji. Jeśli na Forum są użytkownicy podobnych instalacji (tzn. palnik pelletowy + automatyka Plum), to jestem jak najbardziej otwarty na wymianę doświadczeń (w moim przypadku raczej na pozyskiwanie doświadczenia). 

Trzymajcie się ciepło :)