sambor Opublikowano 8 Października 2016 #26 Opublikowano 8 Października 2016 Na bojlerze jest jakiś pstryczek, może to przełącznik elektryka/ kocioł? Więc miałem rację :) .
Hermogenes Opublikowano 8 Października 2016 #27 Opublikowano 8 Października 2016 Chwalisz się :D post nr 12 :P .poz Hermogenes
sambor Opublikowano 8 Października 2016 #28 Opublikowano 8 Października 2016 Ale swoją drogą ten kocioł jest nadal produkowany i sprzedawany np w Rosji i na Ukrainie gdzie ma dobre opinie z powodu prostoty - widać konstrukcję w instrukcji, oraz trwałości - żeliwny wymiennik. W nim jedyny problem może być w palniku, resztę to można nawet na Syberii od ręki naprawić :)
randalfik Opublikowano 8 Października 2016 Autor #29 Opublikowano 8 Października 2016 Konstrukcja prosta jak cep. Bałem się wcześniej do niego podejść ale teraz widzę że to pikuś, tylko trzeba trochę pomyśleć. W ogóle to jak na prawie 20 letni piec nic się w nim nie działo. Wystarczy tylko wyczyścić i jazda. Ja go nie czyściłem 2 lata to się trochę syfu zebrało w palenisku. Jestem zadowolony że nic poważnego się nie stało.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.