jackjj Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #1 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ma ktoś może ten palnik jestem ciekawy jak on się sprawuje? ile taniej można kupić agropellet?
sambor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #2 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Agropellet kupisz w mojej okolicy po 350-450zł/t, ale trzeba go spalić prawie 2x więcej i daje dużo więcej popiołu. Często się klei na palniku. Więc tylko się natachasz worków i częściej będziesz kocioł czyścił. To paliwo raczej do retorty na ekogroszek Nie ma nic za darmo.
marku Opublikowano 1 Listopada 2016 #3 Opublikowano 1 Listopada 2016 Palnik rewelacyjny świetnie spisuje się nawet na słabszym palecie, doskonale się oczyszcza szczerze to po roku palenia nie wiem co to spisek a palę różnymi peletami lokalnych producentów. Agropeletem ani owszem nie paliłem dla mnie osobiście wazniejszy jest komfort niż kilka złotych w portfelu zaoszczędzonym na Agro wzamian za częstsze wizyty w kotłowni poświęcone na czyszczenie pieca.
jackjj Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor #4 Opublikowano 12 Listopada 2016 @marku Zrobisz jego zdjęcie jak wygląda po kilku dniach palenia w środku ? Może jakiś krótki filmik z 3 - 5 sekund jak pracuje ? Z góry dzięki Yasek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.