toyoryta Opublikowano 26 Lipca 2016 #1 Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam, mam taki rozdzielacz grup pompowych (dwie grupy mieszajace do podlogowki) http://www.meibes.pl/system/photos/files/000/009/084/original/rozdzielacz-2.png?1398293279 We wszystkich insrukcjach pokazuja ze grupy pompowe sa wkrecane od gory , a zasilanie od dolu (2 srodkowe). Mam pytanie czy mozna zasilac to np z dwoch gornych z lewej strony ? a grupy pompowe od dolu podkrecic? Sekcja zwlok wykazala ze to zwykla rura i sa dwa obiegi cieplej i zimnej wody, wiech chyba obojetnie, ale wolalbym potwierdzenie :) pawel
sambor Opublikowano 26 Lipca 2016 #2 Opublikowano 26 Lipca 2016 To są dwie rury - od ciepłej i od zimnej wody, w jednej obudowie. Jak chcesz podłączyć z drugiej strony to trzeba zachować zależności zasilania i powrotu zarówno na belce rozdzielacza jak i na grupie mieszającej
toyoryta Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor #3 Opublikowano 26 Lipca 2016 Dzieki serdeczne, oto mi wlasnie chodzilo ;) pawel
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.