Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kolton Duox Zx 17

tomeklyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem piec Kolton DUOX ZX17, niestety instalator zamontował go na oko bo dołączona instrukcja jest do modelu DX w opisach jest wiele niezgodności. Proste przykłady to np. w schaemacie jest miejsce instalacji czujnika CO natomiast w opisach na wyjściach przewodów nie ma nawet takiego kabla. W instrukcji sterownika jest informacja że w przypadku palenia na rusztach należy wyłączyć podajnik, tylko na sterowniku nei ma takiej opcji. Zadzwoniłem do producenta to mi powiedzieli żebym sobie wtyczkę wyciągnął. Prosiłem o wizytę serwisanta to się okazało że w wielkopolsce nie ma takiej osoby, po naciskach dostałem tel do instalatora który kiedyś zamontował piec z tej firmy lecz rozmowa była na zasadzie wydaje mi się i powinno być. Czy jest może wśród was ktoś z okolic Gniezna lub Mogilna kto oczywiście odpłatnie zdjagnozował by problemy z tym piecem? Może piec jest dobry tylko źle podłączony, lecz podejście producenta całkowita olewka. Warto dodać że kupiłem 2 piece i na drugim obiekcie piec o 25 chodzi ok

post-67624-0-93535800-1457181503_thumb.jpg

Opublikowano

Tech Sterownik ST-490

Opublikowano

rozdzial III.8 instrukcji masz podajnik w trybie auto - zalaczony / wylaczony. Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.