wojtek22 Opublikowano 5 Listopada 2015 #1 Opublikowano 5 Listopada 2015 witam mam palnik appmd 1 motoreduktor 1 obrót na minute ile podaje opału na minute jak pale nie sprawdze sterownik iryd pid ma funkcje ile spala opału jutro będe go miał
sargonax Opublikowano 5 Listopada 2015 #2 Opublikowano 5 Listopada 2015 Możesz napisać po naszemu ? XD Ciężko zrozumieć o co pytasz
ciekawski31 Opublikowano 6 Listopada 2015 #3 Opublikowano 6 Listopada 2015 MOżesz na osi motoreduktora zamontować licznik do roweru,najlepiej taki poradziecki i po sezonie bedziesz znał cyfrę.
Dayan Opublikowano 6 Listopada 2015 #4 Opublikowano 6 Listopada 2015 A ileż to wygasić i zobaczyć ile węgla przesypie przez minute? Robisz kilka prób, bierzesz średnią i masz. W pół godziny wyrobisz się ze wszystkim.
Pieklorz Opublikowano 7 Listopada 2015 #5 Opublikowano 7 Listopada 2015 sterownik iryd pid ma funkcje ile spala opału jutro będe go miał Aktualnie dostępne Irydy PID nie mają takiej funkcji, tj. Irydy PID-S Dopiero nowsze softy z opisem sterownika jako IRYD PID-K będą miały licznik zużycia paliwa Chyba,że kontaktowałeś się z producentem sterownika i wgra Ci oprogramowanie testowe. Sam dzisiaj przekazywałem swojego Iryda do aktualizacji (mój logger może zwiesić sterownik) wraz ze zmianą softu zmienia się nieco sposób komunikacji. Zużycie paliwa ma być w Irydzie i nowszej wersji softu w Pilocie G. Ja oprogramowanie testowe będę miał koło połowy przyszłego tygodnia. Średnio na minutę przesyp w zależności od paliwa w widełkach 230-250gram, sam wyjściowo dla tego palnika wbijam 245gram albo inaczej 14,7kg/godzinę (zależy od sterownika i jego licznika)
wojtek22 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor #6 Opublikowano 7 Listopada 2015 licznik zużycia opału jest wysłałem sterownik i przysłano w piątek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.