wojtek22 Opublikowano 5 Listopada 2015 #1 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 witam mam palnik appmd 1 motoreduktor 1 obrót na minute ile podaje opału na minute jak pale nie sprawdze sterownik iryd pid ma funkcje ile spala opału jutro będe go miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sargonax Opublikowano 5 Listopada 2015 #2 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Możesz napisać po naszemu ? XD Ciężko zrozumieć o co pytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawski31 Opublikowano 6 Listopada 2015 #3 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 MOżesz na osi motoreduktora zamontować licznik do roweru,najlepiej taki poradziecki i po sezonie bedziesz znał cyfrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayan Opublikowano 6 Listopada 2015 #4 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 A ileż to wygasić i zobaczyć ile węgla przesypie przez minute? Robisz kilka prób, bierzesz średnią i masz. W pół godziny wyrobisz się ze wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieklorz Opublikowano 7 Listopada 2015 #5 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 sterownik iryd pid ma funkcje ile spala opału jutro będe go miał Aktualnie dostępne Irydy PID nie mają takiej funkcji, tj. Irydy PID-S Dopiero nowsze softy z opisem sterownika jako IRYD PID-K będą miały licznik zużycia paliwa Chyba,że kontaktowałeś się z producentem sterownika i wgra Ci oprogramowanie testowe. Sam dzisiaj przekazywałem swojego Iryda do aktualizacji (mój logger może zwiesić sterownik) wraz ze zmianą softu zmienia się nieco sposób komunikacji. Zużycie paliwa ma być w Irydzie i nowszej wersji softu w Pilocie G. Ja oprogramowanie testowe będę miał koło połowy przyszłego tygodnia. Średnio na minutę przesyp w zależności od paliwa w widełkach 230-250gram, sam wyjściowo dla tego palnika wbijam 245gram albo inaczej 14,7kg/godzinę (zależy od sterownika i jego licznika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek22 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor #6 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 licznik zużycia opału jest wysłałem sterownik i przysłano w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.