tymek34 Opublikowano 18 Października 2015 #1 Opublikowano 18 Października 2015 Witam, moje pytanie brzmi - czy sterownik IRYD PID Fuzzy Logic bedzie współpracował z kotłem zasypowym KSGW ZGODA 11kw czy bez problemu można wyłaczyć opcje podajnika czy nie będzie problemu aby kocioł pracował na miarkowniku ciagu. Będe chciał docelowo podłączyć do niego - CO - CWU - PODŁOGÓWKE - POMPKA CYRKULACYJNA CWU i w pozniejszym etapie jakiś PILOT G lub TERMOSTAT POKOJOWY - ZAWÓR 4 DROGOWY CZTERODROŻNY MIESZAJĄCY AFRISO 1' SIŁOWNIK ELEKTRYCZNY . Prosił bym o skomentowanie tych informacji przez osoby bardziej obeznane.
tymek34 Opublikowano 19 Października 2015 Autor #2 Opublikowano 19 Października 2015 Chciałem dodac iz jest to sterownik IRYD RTZ PID FUZZY LOGIC Czy jakis posiadacz takiego sprzetu moze napisac czy ten sterownik bedzie działał w kotle zasypowym bez podajnika i prawdopodobnie na miarkowniku ciagu. Z góry dziekuje za wypowiedzi
Pieklorz Opublikowano 19 Października 2015 #3 Opublikowano 19 Października 2015 Jak przytrzymasz guzik menu masz opcje: podajnik włączony/wyłączony -do zasypowego wybierasz wyłączony. Łatwiej jednak kupić Iryd PID MZ, to jest model do zasypówki pompy obsłuży, siłownik zaworu także Pod wyjście dmuchawa można podpiąć miarkownik MCI boleckiego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.