Rober90 Opublikowano 18 Września 2015 #1 Opublikowano 18 Września 2015 WitamMam problem idzie zima , w mieszkaniu w ktorym mieszkam okazało sie iz nie dziala ogrzewanie(stary kociol elektryczny CO) ale grzejniki dzialajaMIeszkanie ok 60m jest w starym budownictwie na 2 piętrze nie widzi mi sie palic weglem , wnosic kible na 2 pietro i duzo marasu jest a mieszkanie cale na nowo wyremontowaneteraz chciałbym sie zapytac was w co zainwestowac jakies propozycje :) podlaczyc inny piec pod dzialajace grzejniki albo co innego zrobic ?? najbardziej chodzi mi aby ogrzac 2 pomieszczenia 4.5 x 4mpozdrawiam
AdamGuitar Opublikowano 18 Września 2015 #2 Opublikowano 18 Września 2015 Można ogrzać gazem, jeśli jest. Jednak jest z tym trochę formalności, wolny komin,. Lub dalej elektryczne.
Rober90 Opublikowano 18 Września 2015 Autor #3 Opublikowano 18 Września 2015 a piec akumulacyjny z dynamicznym rozladowaniem (mam dwie taryfy energii elektrycznej)? 1piec do 1 pomieszczenia ?
maniek00 Opublikowano 23 Września 2015 #4 Opublikowano 23 Września 2015 piece akumulacyjne zdecydowanie! :)
AdamGuitar Opublikowano 23 Września 2015 #5 Opublikowano 23 Września 2015 Jak najbardziej. Przy tej wielkości pomieszczeniach nie zabiorą zbyt wiele miejsca
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.