kwinto30 Opublikowano 10 Września 2015 #1 Opublikowano 10 Września 2015 Chciałbym otworzyć skład węgla , w sieci napotkałem się na franczyzę zna ktoś temat czy wo gole warto ? http://www.opalworkowany.pl/oferta.html
hektoras Opublikowano 20 Listopada 2015 #2 Opublikowano 20 Listopada 2015 Jak masz za dużo wolnej kasy to jak najbardziej? Dzisiaj ludzie nie kupują już w ciemno a do tego szukają dobrego jakościowo a do tego jeszcze taniego opału . A czy ty masz wiedzę potrzebną w tej materii abyś był wiarygodny a do tego nie dał się wpuścić w maliny????? Masz pewność że ta firma opłaciła wszystkie podatki no bo jak nie to jako ostatni dystrybutor pójdziesz z torbami - wszystkie zaległości + karne odsetki sciągną z Ciebie tj. z całego majątku jaki posiadasz (przykład z ostatnich dni jak właściciele firm transportowych doprowadzeni do ruiny) POWODZENIA
hektoras Opublikowano 20 Listopada 2015 #3 Opublikowano 20 Listopada 2015 A co do oferty to nic tam nie ma . To jakieś wg mnie krętactwo gdy firma nie przedstawia swojej ofery na stronie tylko trzeba dzwonić NO I NAJWAŻNIEJSZE TO:1. ZAŁOŻYĆ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ - trzeba wiedzieć jakie z tego tytułu są zobowiązania i obowiązki 2. POSIADAĆ OK. 1 0 0 0 0 zł netto (czyli 12300zł brutto) na zaopatrzenie nowootwartego składu w opał. Dlaczego firma nie umożliwia działalności wg bardziej przejrzystych i czytelnych zasad?????
mahony Opublikowano 20 Listopada 2015 #4 Opublikowano 20 Listopada 2015 POSIADAĆ OK. 1 0 0 0 0 zł netto (czyli 12300zł brutto) na zaopatrzenie nowootwartego składu w opał. Raczej 9000zł opłata wstępna i 1000zł na opał ;)
kwinto30 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor #5 Opublikowano 25 Listopada 2015 Juz sobie odpuściłem taki interes tak czy siak chciało by się własny biznes :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.