tomektomek8 Opublikowano 5 Września 2015 #1 Opublikowano 5 Września 2015 Witam :) zbliżając się do okresu zimowego naszło mnie na głowice termostatyczne. I teraz ostatnio castorama, leroy itd itd prezentuje zestawy za 39,90 typu invena, a lokalny sklep poleca hertz mini zawór 32zł głowica 33zł Z racji ilości jestem zainteresowany wersją tańszą, chociaż wiem, ze lepsze to lepsze:) Przecież jeśli ta invena jest głowicą termostatyczną i ma gwarację to czemu miałaby nie działać? Ktoś ma? używa?
sambor Opublikowano 6 Września 2015 #2 Opublikowano 6 Września 2015 To zestawy produkcji włoskiej grupy Emmeti - www.emmeti.com , całkiem niezłe , głowica cieczowa, gwint głowicy to M 30x1,5, czyli taki jak w Danfossach. Trzeba sprawdzić przyłącze, gdyż była partia zaworów na 3/8" oraz czy zawory mają możliwość nastawy wstępnej - ważne!
tomektomek8 Opublikowano 6 Września 2015 Autor #3 Opublikowano 6 Września 2015 Ooo ,bo Pan w Leroy "no mamy promocję, ale czy to działa nie wiem" czyli invena jakoś radę da ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.