Adamec Opublikowano 17 Sierpnia 2015 #1 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Cześć, jestem totalnym amatorem w tematach budowlanych i mam problem. Zmieniłem grzejnik w mieszkaniu w bloku, w łazience z tradycyjnego żeliwnego na nowy rurkowy. Na obrazku przedstawiam jak było i działało ok i jak jest teraz i jest źle bo grzeje tylko 5-10 cm grzejnika na dole. Pomóżcie proszę! czy należy zmienić jakoś podłączenie? jak? z góry dzięki!!! Adam Kośny
sambor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 #2 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Trzeba podłączyć nowy grzejnik po przekątnej - zasilanie na górze , powrót na dole.
Adamec Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor #3 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dzięki za pomoc!!! podłączenie u góry powinno być z prawej czy lewej strony (tam gdzie teraz jest odpowietrznik?) (Wygodniej było by mi podłączyć z prawej strony) Adam.
sambor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 #4 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 To nie ma znaczenia, ale odpowietrznik też musi być
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.