fifek33 Opublikowano 1 Maja 2015 #1 Opublikowano 1 Maja 2015 Witam czy ktoś z Was posiada ten sterownik? Jak się sprawuje? http://www.tmk.com.pl/pl/produkty/sterowniki-kotlow-co/joker-d4p-sterownik-dmuchawy-i-czterech-pomp
wopi6 Opublikowano 27 Września 2016 #3 Opublikowano 27 Września 2016 Ja mam. Właśnie oddałem do reklamacji. Ciągła praca dmuchawy na wys. obrotach , brak płynnej reg. obrotów dmuchawy, brak reakcji na komendę stop, piec przeciąga temp o ok 8 st.
wopi6 Opublikowano 21 Października 2016 #4 Opublikowano 21 Października 2016 Wszystko zrobili. jest ok.
pleonidas Opublikowano 21 Grudnia 2016 #5 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam.panowie powiedzcie poco sa nastawy najdluzszego i minimalnego czasu podawania w tym sterowniku. myslalem ze ustawiamy czasu jaki chcemy, bez minimalnego i najdluzszego zostawiliscie nastawy fabryczne czy macie ustawiony piec po swojemu. posiadam kociol metalfach smart eco 15,4d,cwu 300l Dom 120 m2 ocieplony. sterownik joker ds2pz-rc + sterowanie pokojowe.
konikprzemas Opublikowano 2 Lutego 2017 #6 Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam wydaje mi się że gdy jest sterownik z pogodynka lub pokojowy to w trybie auto nie będzie działał nie krócej niż min a max w tym sterowniku pompy ustawiamy na 60 stopni by piec działał jak najlepiej.
BureQP Opublikowano 23 Listopada 2019 #7 Opublikowano 23 Listopada 2019 Cześć, Od niedawna jestem użytkownikiem tego sterownika niepokoi mnie bardzo duża ilość popiołu ( żużlu ). Czy będzie to wina węglarzy mogę coś popracować z nastawami dmuchawy i podajnika. ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.