Robot16 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 #1 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 WITAM ostatnio naoglądałem sie w necie bardzo rónej budowy retorty jedne mają otwory na dole i górze inne dodatkowo dziurki w srodku w całej retorcie wiec jakiej budowy powinna byc retorta zeby wszystko zgodnie z prawem sie spalało.
kociołsam Opublikowano 28 Kwietnia 2015 #2 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jeśli do miału i nie tylko to dużo małych dziurek . Miałem mało i dużych i zle się paliło i zapychało bo pył wpadał do środka zapychał zaspawałem podzieliłem na mniejsze i jest git
Robot16 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor #3 Opublikowano 3 Maja 2015 no nie wiem czy będę przerabiał ale u mnie oryginalnie są otwory na dole i gorze
Animus Opublikowano 4 Maja 2015 #5 Opublikowano 4 Maja 2015 no nie wiem czy będę przerabiał ale u mnie oryginalnie są otwory na dole i gorze Czyli do ekogroszku i do mieszanki z miałem 60/40 %
Robot16 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor #6 Opublikowano 16 Marca 2017 Animus twoim zdaniem jaki palnik tylko do ekogrochu w moim piecu w retorcie jest koronka i otwory są u góry i na dole przy fajce zastsnawiam się nad zaklejeniem tych dolnych co myslisz czy to dobry pomysł Animus
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.