Karolina1250 Opublikowano 12 Października 2014 #1 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Witam, Mam problem z piecem Ecoline Westfalia 25 kW ,sterownik R510B.Moi rodzice kupili go w zeszłym roku i do tej pory nikt nie potrafi odpowiednio go ustawić a "fachowców" było już wielu.Przejrzałam już całe forum szukając jakiejś pomocy ,podpowiedzi jak ustawić piec ponieważ w chwili obecnej spala 100kg eko groszku na dobę :wacko: .Bardzo proszę o pomoc bo już brakuje mi pomysłów co dalej robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercikus Opublikowano 12 Października 2014 #2 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Podaj więcej szczegółów, bo po tak ogólnym zarysowaniu zagadnienia nikt nie jest w stanie zaradzić. Jakie masz ustawienia tego kotła? Jaką masz instalację? Co nim ogrzewasz? Jaki stosujesz węgiel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.