Paramonov Opublikowano 21 Września 2014 #1 Opublikowano 21 Września 2014 Witam. Co tu można poprawić? Mam zbiornik podłączony na powrocie Wujas zarzeka sie że tak ma być. Tylko trzeba ciągle pilnować bo potrafi lecieć para. Spada ciśnienie bo pewnie otwiera gruszkę i pompa mieli w kółko. W ciągu minuty robi sie 80 stopni.
majschi Opublikowano 21 Września 2014 #2 Opublikowano 21 Września 2014 . Co tu można poprawić? Mam zbiornik podłączony na powrocie witam Podłączyć naczynie wzbiorcze zgodnie z Polską Normą
automatyk Opublikowano 21 Września 2014 #3 Opublikowano 21 Września 2014 Witam. Co tu można poprawić? Mam zbiornik podłączony na powrocie Wujas zarzeka sie że tak ma być. Tylko trzeba ciągle pilnować bo potrafi lecieć para. Spada ciśnienie bo pewnie otwiera gruszkę i pompa mieli w kółko. W ciągu minuty robi sie 80 stopni. zbiornik na zasilaniu zaraz pod pompą trzeba podpiąć i tyle
Paramonov Opublikowano 21 Września 2014 Autor #4 Opublikowano 21 Września 2014 Jeszcze jedno. Kocioł jest na parterze. Czy na parterze zadział grawitacja jak wyłączą prąd?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.