MartinTcV Opublikowano 14 Lutego 2014 #1 Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam, Wczoraj na piecyku zapaliła się czerwona lampka przy symbolu zapłonu. Szukałem pomocy w necie, ale były tylko te dotyczące piecyków innych firm. Była m.in. wzmianka, że może nie być gazu, czy ciśnienie jest za niskie. Podzwyższyłem ciśnienie, a gaz jest. W mieście nie ma żadnego serwisanta piecyków firmy BIASI, dodzwoniłem się do jednego człowieka, który jest z miasta oddalonego trochę ode mnie i powiedział, że jest jedynym serwisantem tych piecyków na Pomorzu i że nie wie kiedy będzie miał czas żeby przyjechać, więc postanowiłem tutaj napisać. Moglibyście jakoś pomóc? Z góry serdecznie dziękuję.
sambor Opublikowano 14 Lutego 2014 #2 Opublikowano 14 Lutego 2014 Dokładnie jaki to kocioł?- typ, rok prod?
MartinTcV Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor #3 Opublikowano 14 Lutego 2014 Kocioł gazowy, roku produkcji dokładnie nie znam, ale kupowany był w 2007r. więc myślę, że 2007 czy 2006 rok.
sambor Opublikowano 14 Lutego 2014 #4 Opublikowano 14 Lutego 2014 Ale określ model - jak nie możesz to wejdź na tą stronę http://biasi.com.pl/offer.html i poszukaj tego modelu i podaj nazwę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.