celtranse Opublikowano 12 Września 2013 #1 Opublikowano 12 Września 2013 Witam mam pytanie czy ktoś by wiedział gdzie w których miejscach podłączyć 1.czujnik temperatury podłogówki 2.czujnik temperatury bojlera 3.czujnik temperatury c.o to chyba do pieca mam 3 pompki i chciałbym aby załączały się niezależnie, jest sterownik od pieca który obsługuje dmuchawę i pompkę dokupiłem jeszcze sterownik który obsługuje 2 pompki proszę o pomoc czy ten sterownik orginalny do pieca podłączyć do pompki bojlera , c.o , czy do podłogówki pozdrawiam załączam schemat c.o
sambor Opublikowano 12 Września 2013 #2 Opublikowano 12 Września 2013 Jaśniej !! Co za sterownik ? Czujnik CWU - wiadomo ma być w zasobniku CWU, ok połowy wysokości, zanurzony w tulei pomiarowej. Czujnik temp podłogówki - przylgowo na rurze zaraz za pompą. podłogówki - do sterowania temp wody przez regulację siłownika mieszacza ( zawór 4-D) - jeżeli takowy posiadasz. Czujnik CO - to sam sobie odpowiedziałeś.
celtranse Opublikowano 12 Września 2013 Autor #3 Opublikowano 12 Września 2013 jeżeli chodzi o podłogówkę na zaworze 4-d nie będzie siłownika czy to zmienia postać rzeczy i czy mogę go przylogowo podczepić na zaworze zwrotnym zaraz za pompą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.