Jaross Opublikowano 30 Czerwca 2013 #1 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witam, ma ktoś może wzór protokołu wykonania instalacji c.o. w domu jednorodzinnym. Potrzebne do odbioru budynku. Jesli ktoś posiada proszę wysłać na meila: [email protected] Pozdrawiam Jarek.
rumunn9r Opublikowano 30 Czerwca 2013 #2 Opublikowano 30 Czerwca 2013 no nie wiem czy ktos zrobi ci to za darmo, w moich stronach kosztuje to 300pln tyle zaplacilem w marcu
Jaross Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor #3 Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam, mi to wypisze instalator który mi montował centralne, wziął za to kupe kasy. Tylko chciałem mieć taki druk gotowy żeby był dobrze napisany i nie wracał do poprawek.
AdamGuitar Opublikowano 4 Lipca 2013 #4 Opublikowano 4 Lipca 2013 Jako dobry fachowiec powinien takowe posiadać, tylko w tym przypadku zdaje się, że powinien posiadać stosowne uprawnienia wynikające z Prawa Budowlanego (wymagane przez organ Nadzoru Budowlanego).
Jaross Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor #5 Opublikowano 10 Lipca 2013 Witam, sprawa już zamknięta instalator przyjechał z wypełnionym już drukiem i z kserokopią uprawnień do wykonywania tego typu prac. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.