greg1969 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 #1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam! Jest to pierwszy mój post na tym forum więc chciałbym powitać wszystkich serdecznie. Mam pytanie: Jakie wkładki ma zainstalowane w moich grzejnikach. Dodam, że grzejniki zasilane są od dołu. Skłaniałby się, że są to wkładki RA-N ??? ale nie jestem pewien. Fotki w załączeniu. Pozdrawiam. P.S. Tak przy okazji dorzucam jeszcze 2 fotki grzejników. Jaka to marka rozpoznaje może ktoś??? Developer takie dał ale nigdzie nie mogę doszukać się marki (Dwupłytowe, dolne zasilanie, 300x600 i 300x720 oraz łazienka 1100x600).
AdamGuitar Opublikowano 22 Kwietnia 2013 #2 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nie wszystko widać ale to prawdopodobnie są wkładki RA-N dla grzejników PURMO lub specjalne wkładki zaworowe do grzejników COSMO na co wskazywał by kolor pierścienia. Ale pewności nie mam
greg1969 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor #3 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzięki bardzo. Będę próbował się dostać do dokumentacji developera jeszcza aby potwierdzić. Grzejniki Purmo to nie są na pewno bo wymiarówka jakaś dziwna jak dla tej marki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.