emus Opublikowano 18 Marca 2013 #1 Opublikowano 18 Marca 2013 Wizyta na targach powinna być obowiązkowa dla osób które chcą mieć: 1. Profesjonalny pomiar temperatury np. spalin. 2. Profesjonalną regulację temperatury np. wody z kotła. 3. Profesjonalny pomiar ciśnienia. itd. oraz dla osób chcących poszerzyć swoja wiedzę na wyżej wymienione tematy. Tradycyjnie jak co roku ja będę w środę czyli 20 marca.
Andrzej_M_ Opublikowano 18 Marca 2013 #2 Opublikowano 18 Marca 2013 ,,,, Tradycyjnie jak co roku ja będę w środę czyli 20 marca. Ale my amatorzy nie mieliśmy jak do tej pory Twoich relacji z tych targów. Mamy nadzieje, że od tego roku to się zmieni i podasz przynajmniej co Ciebie najbardziej zaciekawiło.
emus Opublikowano 18 Marca 2013 Autor #3 Opublikowano 18 Marca 2013 Co mnie najbardziej zaciekawi w tym roku? Jak zwykle hostessy :D . A na poważnie. Część pomiarową i regulacyjną branży automatyki znam także nie spodziewam się jakiś rewelacji. Gdyby jakieś były to już dawno bym o tym wiedział. Rozwój techniki w tym obszarze w chwili obecnej jest ewolucyjny, a nie rewolucyjny. Od rewelacji do konkretnego zastosowania to daleka droga zwłaszcza, że jestem zwolennikiem rozwiązań sprawdzonych. Przodująca myśl techniczna importowana z RWPG jakoś miała problemy, aby poprawnie działać w warunkach przemysłowych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.