Kocimotek Opublikowano 14 Października 2008 #1 Opublikowano 14 Października 2008 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :) Wpadłam tutaj zapewne jak większość z Was w poszukiwaniu pewnych informacji niby a chwilę ... - a ponieważ tu fajnie to zostaję na dłużej :) - a co ? - że kobiety to nie bardzo mogą ? - otóż mogą i potrafią wiele w dzisiejszych trudnych czasach hi hi Jestem od zeszłego roku użytkowniczką pieca Buderusa na olej opałowy. Oczywiście on sam w sobie jest nawet fajny, taki niebieski :D to świadomość aktualnie obowiązującej ceny litra oleju wywołuje u mnie czkawkę nerwową :( Niestety nie mam możliwości zamiany tego rodzaju ogrzewania na nic innego... no chyba, że prądem - farelki w każdym pokoju i wtedy to zapewne po otrzymaniu faktury ze STOENu krokodyle łzy niczym boberek na kreskówkach dla dzieci... Na tą chwilę będę podglądać ale kiedyś jak już dużo poczytam i się nauczę to też będę rad udzielać - a co ? - też dam radę :) Życzę Wam wszystkim dużo uśmiechu bo przcież zima za pasem i chałupę grzać trzeba :) :) :) Ratujmy nasze polskie rysie!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi