corleo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam Cos dziwnego stało sie z moim piecykiem, wole najpierw zasięgnąc rady na forum a dopiero pozniej ewentualnie wołać fachowca. Wczoraj po kąpieli gdzie wszystko działało bez problemu, woda ładnie gorąca, chciałem pozmywać i kiedy włączylem kurek z ciepłą wodą, piecyk odpalil, jest iskra, sa plomienie jednak woda jest letnia. Przyjrzałem sie plomieniom i sa mniejsze niz wczesniej, pokretlo regulacji temeratury nie zwieksza ani nie zmiejsza plomieni, a wskazówka mierzaca temperature zatrzymuje sie na 20 stopniach. Odlaczylem piecyk z pradu, odczekalem i bez rezultatu. Odczekalem całą dobe - bez rezultatu. Piecyk dalej nagrzewa wode do 20 stopni, jest letnia Mam nadzieje ze usterke jestem przy pomocy kogos z forum usunac sam. Prosze o pomoc w tej sprawie. Dziekuje. Cytuj
corleo Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor #2 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Problem ,,rozwiązałem" naszą krajową, staropolska metodą... mocniejsze uderzenie w przod panela i po problemie... A tak na powaznie to zdaje sobie sprawe ze to raczej tymczasowe rozwiazanie, zatem jesli ktos ma jakis pomysl, prosze o porady. Cytuj
snoop84 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 #3 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 A jak temperatura z wodą na zasilaniu centralnego ogrzewania? Czy tutaj też grzał "niską" temperaturą? Cytuj
corleo Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor #4 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tak, tez byla niska temperatura przy ogrzewaniu centralnym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi