Marcin79 Opublikowano 9 Lutego 2012 #1 Opublikowano 9 Lutego 2012 mam dom 185m2 Ustawienia moje: tryb pracy: - podawanie 12s. - przerwa 80s. - nadmuch 15% tryb podtrzymania - podawanie 25s. - przerwa 11 min. wentylator w podtrzymaniu - praca 68s. - przerwa 65s. wentulator otwarty na ok. 2 cm Cytuj
TIMON120777 Opublikowano 9 Lutego 2012 #2 Opublikowano 9 Lutego 2012 https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/11043-krs-tech-aqua-duo-15-kw/page__fromsearch__1 przeczytaj ten wątek tam walczyliśmy z podobnym tylko odrobinę mniejszej mocy. myślę że autor nie będzie miał nic pzeciwko temu że tam będziesz zadawał pytania. wtedy wszystko o tych kotłach w jednym wątku będzie zebrane "dla potomności" poza tym podałeś tylko twoje parametry a nic o efektach tych ustawień oraz o samej instalacji zerknij przeczytaj i zadawaj pytania może uda się coś wymyśleć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi