morfeusz Opublikowano 17 Września 2011 #1 Opublikowano 17 Września 2011 Witam, Chciałbym kupić 3 tony węgla do ogrzania domu. Jaki byście polecili dobry jakościowo węgiel i z jakiego składu w okolicach Białegostoku za rozsądną cenę? Nie chcę trafić na oszustów, a z jakością węgla bywa różnie. Za pomoc z góry dziękuję. Cytuj
Praktykant Opublikowano 26 Września 2012 #2 Opublikowano 26 Września 2012 Kup w Jastrzębiu od górników z "przydziału"-spalisz 50% mniej -sprawdziłem Cytuj
MarekW Opublikowano 27 Września 2012 #3 Opublikowano 27 Września 2012 A za transport z Jastrzębia do Białegostoku zapłacisz tyle, że lepiej kupić na miejscu 5 ton i wyjdzie to samo Cytuj
Gość lysy1l Opublikowano 28 Września 2012 #4 Opublikowano 28 Września 2012 Kup w Jastrzębiu od górników z "przydziału"-spalisz 50% mniej -sprawdziłem Faktycznie świetny pomysł, biorąc pod uwagę, że w jastrzębskich kopalniach jest węgiel typu 35... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi