Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zębiec Kpp Duo,tech Aqua Duo 25 Kw ,ogniwo Eko Plus,klimosz Pomożecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Państwa(Panie i Panów)

Jestem użytkownikiem pieca Zębiec swk 28 kw złego słowa o nim nie mogę powiedzieć z 1993 roku(i wygląda jak nowy smile.gif) po zamianie na nowy oddam go gratis plus gazowy zębiec 20 Kw (też jak nowy) choć to bieganie do kotłowni co 4 h jest wyczerpujące i w okresie zimowym nie ma możliwości wyjścia z domu lub wyjazdu.W związku z tym aby tradycji stało się zadość jestem w 100% pewny o zakupie pieca KPP DUO czy kocioł typu 18KW będzie nadawał się do powierzchni 220m2,czy 25 kw, góra mieszkania ze skosami (poddasze) o co zmniejsza się metraż,grzejnik żeliwne 170 sztuk jedno żeberko około 1.30 dm3 pojemności wody, plus 2 łazienkowe,dom dobrze ocieplony,ciepłe drzwi,okna plastykowe,klatka schodowa nie ogrzewana ale za to ciepłe drzwi,budynek 2 piętrowy

a może Ogniwo eko plus 24 KW lub Kocioł TECH AQUA DUO 25 kW Stąporków z żeliwnym podajnikiem i rusztem wodnym ,Klimosz ? ,nadmieniam że jestem ze Starachowic i dlatego szukam coś lokalnego >>>>>>

>>> jakoś ten zębiec jak diabeł za uchem mówi KUP MNIE,KUP MNIE smile.gif<<<<<<<,zależy mi jeszcze na ruszcie awaryjnym aby spalać węgiel i drewno przez dłuższy czas np tydzień lub 2 tygodnie.

Przyjaciele POMOŻECIE :rolleyes:

Z wyrazami szacunku

Opublikowano

Na tą powierzchnie to kup 25kW. Najlepszy wybór to Zębiec. ja mam Kpp25 i żadnych problemów.Śmiać mi się chce z tych super wypasionych mercedesów wśród kotłów , które przysparzają im właścicielom wszelakich problemów. Jak nie uszczelnienie ro\retorty to sadza w wymienniku, albo nie dopalony węgiel czy wielkie zużycie opału. W moim przypadku wybór jest trafiony i 100 %polecam każdemu.

Opublikowano

Jak zawsze wybór należy do Ciebie :D

Popieram w 100% słowa Apollo1311 :D

Chcesz spędzić część życia w kotłowni ??? :D

Powiem krótko " 0" problemów !!! :D

Polecam większy 25 kw :D

ps.

Jest uruchomione forum na firmowej stronie Zębca

możesz zadać pytanie bezpośrednio producentowi :)

oraz użytkownikom :P

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie

Już dałem zadatek na Zębca KPP DUO ale na 18 KW i tu fajna niespodzianka dziś około godziny 10.00 dzwoni do mnie właściciel sklepu że ma klienta na mój piec który miał mi dowieźć dopiero w marcu tak z nim się umówiłem,a ja mu na to że ok bo się rozmyśliłem a on na to że zadatek przepada a ja ale ja jeszcze nie skończyłem Panu do końca powiedzieć "rozmyśliłem się ale na 18 KW a kupie u was 25 KW"gościu nie wiedział co powiedzieć zaproponowałem mu czy może w związku z tym opuści mi z ceny ten 25 KW i wiecie co powiedział że sprzeda mi 25 KW za tą samą cenę co 18 KW, no ale zobaczymy.Byłem w dwóch domach w których pracują KPP DUO cytuje odpowiedź ludzi co myślą na temat wyżej wymienionych kotłów cyt: "Panie rewelacja sąsiad ma Kocioł XXXXXX drugi YYYYYY ten na przeciwko VVVVVVVV i przychodzą do mnie albo jak widzimy się na ulicy to mówią CZEMU JA ZĘBCA NIE WYBRAŁEM ,tak to jest jak słucha się pierdoły że zębiec w upadłości, Pozdrawiam

Forum Zębca rewelacja

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, że tylko 2 opinie,widać że Kocioł KPP DUO jest dobry bo jak by były z nim problemy, to pewnie użytkownicy "może" by się rozpisywali o wadach i zaletach w/w kotła .

Pozdrawiam