waldziu Opublikowano 7 Lipca 2010 #1 Opublikowano 7 Lipca 2010 czy do takiego kotla VAILLANT VCW 346/3-5 moge podpiac zasobnik Cytuj
Gość mak Opublikowano 8 Lipca 2010 #2 Opublikowano 8 Lipca 2010 Kotła dwufunkcyjnego nie można podłączyć do zasobnika cwu. Cytuj
bojleryipiece Opublikowano 2 Września 2011 #3 Opublikowano 2 Września 2011 co za bzdury! są specjalne zasobniki do kotłów 2 funkcyjnych, np celestic firmy C&M doskonały zasobnik 150 lub 200l pozdrawiam Cytuj
Gość mak Opublikowano 2 Września 2011 #4 Opublikowano 2 Września 2011 Chłopie czytaj o co ludzie pytają! i Nie pisz że ktoś pisze bzdury! Podepnij ten zasobnik celestic do Vaillanta ( bo takiego kotła dotyczyło pytanie) i na ciepłą wodę będziesz czekał o....................o a może i dłużej i pewnie się nie doczekasz. Nie znam urządzeń firmy C&M i nigdy żadnego kotła nie widziałem a informacje o produktach są bardzo skromne, ale ja doczytałem, o czym Ty nie wspominasz, że zasobnik "celectic" jest rozszerzeniem kotła "Maya", i jednym zdaniem nie wspominają że można go stosować w każdym kotle dwufunkcyjnym. Nie wprowadzaj w błąd forumowiczów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi