bartaz86 Opublikowano 28 Lutego 2020 #1 Opublikowano 28 Lutego 2020 Witam wszystkich, posiadam w domu kominek na pellet Iwony Pellets(Luis Aqua), może ktoś z Was posiada to cudo i pochwali się jakim peletem opala, ponieważ ja testuje i mam różne opinie na temat opału a szukam odpowiedniego rozwiązana. pozdrawiam
Gość Opublikowano 28 Lutego 2020 #2 Opublikowano 28 Lutego 2020 Gdybyś kolego uzupełnił profil przynajmniej o miejsce instalacji tego kominka, albo przynajmniej region, może byłoby łatwiej... Producentów jest mnóstwo. Nawet tych regionalnych.
bartaz86 Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor #3 Opublikowano 29 Lutego 2020 interesują mnie opinie innych użytkowników którzy maja taki sam kocioł jak ja..
bartaz86 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor #5 Opublikowano 2 Marca 2020 temat został przeniesiony także wracam do pytania, może ktoś z Was ma kominek i opala pelletem....chciałbym wymienić się doświadczeniem.
Gość Trener40 Opublikowano 2 Marca 2020 #6 Opublikowano 2 Marca 2020 W dniu 28.02.2020 o 18:52, bartaz86 napisał: a szukam odpowiedniego rozwiązana. pozdrawiam Zanim znajdziesz rozwiązanie o którym nic nie napisałeś ( pewnie jest jakiś problem). , to może sam podziel się doświadczeniem. Szukasz rozwiązania, a chcesz podzielić się doświadczeniem. No to wal :)
bartaz86 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor #7 Opublikowano 2 Marca 2020 jak wcześniej pisałem mam kominek Iwony Pellets model luis aqua 15 kW, ogrzewam nim nowy dom o pow. 115m2. Do tej pory skorzystałem z różnych producentów począwszy barlinka, komex, gold pellet. Producent zaleca min. barlinka, moim zdaniem jest słabo wydajny z komex ale z drugiej strony po komexie robią się zgorzeliny. Być może wina jest po stronie nastaw, jeżeli ktoś obsługuje taki kocioł to chętnie wysłucham wasze opinie.
Rekomendowane odpowiedzi
🔧 Szukasz fachowca?
Wybierz branżę i porównaj oferty firm z Twojego regionu
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.