Dariusz1990 Opublikowano 1 Marca 2020 #1 Opublikowano 1 Marca 2020 Witam. Mam kilka pytań, pierwsze to pytanie o ustawienie pieca widocznego na zdjęciu , jak ustawić te pokrętła i dokładnie od czego one są. Termometr na piecu nie działa. Wcześniej miałem wyłączony piec w nocy a w dzień ustawiony na 20 ale temperatura w nocy spadała do 17. Teraz mam na noc 18 a w dzień 19.5 . Piec według mnie dziwnie chodzi bo gdzie przez chwilę max , grzejniki bardzo gorące później się wyłączy całkiem i tak w kółko.
sambor Opublikowano 1 Marca 2020 #2 Opublikowano 1 Marca 2020 A instrukcję kolega ma? W niej jest wszystko opisane jak trzeba. Poniżej zamieściłem aby się kolega nie męczył z szukaniem U122.pdf
Dariusz1990 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor #3 Opublikowano 2 Marca 2020 Instrukcje mam ale bardziej chodzi mi o rady użytkowników , czy może lepiej ustawić słabsza siłę grzania i żeby chodził dłużej a z mniejszą mocą , jak mam ustawione tak jak w instrukcji to grzejniki są bardzo gorące i często się wyłącza i włącza, chodzi mi o jak najbardziej ekonomiczny tryb użytkownika, czy lepiej wyłączyć piec na noc i na czas jak jestem w pracy ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.