Andrzej_M_ Opublikowano 23 Lutego 2020 #1 Opublikowano 23 Lutego 2020 Nie wiem czy moja niepowszednia koncepcja wymiany poglądów, przyjmie się na forum wśród szanownych koleżanek i kolegów. Zapowiem krótko. Polszczyzna niejedno ma imię. Mieszkamy i pracujemy w różnych regionach Polski a tam często komunikujemy za pomocą różnych dialektów i gwar. Spróbujmy w każdą sobotę pisać na forum w naszym języku regionalnym. Niy wiym eli moja niepowszednia kōncepcyjŏ umiany poglōndōw, przijmnie sie na forum postrzōd zŏcnych kamratek i kamratōw. Przepowiym krōtko. Polszczyzna niejedno mŏ miano. Miyszkōmy i robiymy w roztōmajtych regiōnach Polski a tam czynsto kōmunikujymy za pōmocōm roztōmajtych dialektōw i charw. Sprōbujmy w kożdõ sobotã pisać na forum w naszyj gŏdce regiōnalnym.
Jozefg1 Opublikowano 23 Lutego 2020 #2 Opublikowano 23 Lutego 2020 Śliski grunt bo większość lokalnych gwar nie miała nigdy wersji pisanej i nie wiadomo jak to pisać. Matka opowiadała że jak byłem mały nie mówiłem po polsku tylko gwarą warmińską..... :D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.