Mariusz19721972 Opublikowano 6 Stycznia 2020 #1 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witm !! Poszukuje FACHOWCA do rozpoczecia produkcji pelletu ...Posiam nową peleciarke chinczyka 22 kw,młyn 15kw również nowy ,trocina okolo 15% wilgotnosci . Pochodzę ze wschodniego mazowsza. Proszę o kontakt 607 761 600 w celu uzgodnienia szczegółów i płatnośći ...
Andrzej_M_ Opublikowano 6 Stycznia 2020 #2 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Ciekawy temat. Raz jedyny uczestniczyłem w przeniesieniu linii produkcyjnej, która miała służyć do brykietowania słomy zbożowej. Inwestorzy poszli z torbami. 1 - problemy technologiczne 2 - konkurencja (produkcja pieczarek) Mnie bardziej interesują problemy, jakie napotkałeś w wdrożeniu produkcji peletu.
Mariusz19721972 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor #3 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Szukam osoby ktora zna sie na produkcji od a do z . Chodzi mi o recepture. Mi raz wychodzi a raz nie a nie mam czasu na produkcje metoda prób i błedow . A zbyt mam juz załatwiony ,moje moce produkcyjne okolo 1500 m,p z truciny pochadzacej ze strugrek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.