maniekbrud Opublikowano 31 Października 2019 #1 Opublikowano 31 Października 2019 witam posiadam piec sas biocompakt zakupiłem sterownik pokojowy tech 292v2 bezprzewodowy, okolo tygodnia wszystko było ok na ta chwile sterownik włancza na 10 minut piec nie dogrzewa do zadanej temperatury i go wygasza i tak na przemian. w piecu pojawil sie komunikat ( BRAK KOMUNIKACJI ZE REGULATOREM POKOJOWYM) dodam ze stawiałem sterownik przy piecu w bardzo bliskim kontakcie z centralka i nic nie pomaga . HELP
Andy1111 Opublikowano 6 Listopada 2019 #2 Opublikowano 6 Listopada 2019 W dniu 2019-10-31 o 21:12, maniekbrud napisał: witam posiadam piec sas biocompakt zakupiłem sterownik pokojowy tech 292v2 bezprzewodowy, okolo tygodnia wszystko było ok na ta chwile sterownik włancza na 10 minut piec nie dogrzewa do zadanej temperatury i go wygasza i tak na przemian. w piecu pojawil sie komunikat ( BRAK KOMUNIKACJI ZE REGULATOREM POKOJOWYM) dodam ze stawiałem sterownik przy piecu w bardzo bliskim kontakcie z centralka i nic nie pomaga . HELP sprawdź baterie w regulatorze, może padły i nie ma połączenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.