kott Opublikowano 17 Października 2019 Autor #26 Opublikowano 17 Października 2019 2 minuty temu, Zbyszko125 napisał: No .....miesza gorąca z zasilania i chłodna z.powrotu, ale czym to miesza? siedzisz tam i kręcisz korbą czy jak? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka zrozumiałem tylko że sobie miesza ..
kott Opublikowano 17 Października 2019 Autor #27 Opublikowano 17 Października 2019 17 minut temu, FAFAŁ napisał: Automatyka kotla tj sterownik będzie tak pracował by zniwelować straty ciepla . To logiczne że jak zmniejszysz temperatury w pomieszczeniach to i spalanie spadnie lub utrzyma się w tym samym zakresie jednak przy niższej temperaturze za oknem. "na dzisiaj dzięki za pomoc" bo mi łeb rozsadza od tego ale jak 30 lat pracuje się w handlu to nie było kiedy się tego dowiedzieć )
Zbyszko125 Opublikowano 17 Października 2019 #28 Opublikowano 17 Października 2019 Cóż, niestety. Ja kilka lat temu gdy montowałem.u siebie kociol na eko przesiedziałem ok 4 miesięcy na szukaniu info, dodatkowy minus to taki że nie mailem.duzego.wybpru ze względu na.mala,niską kotłownie. Sam sterownik zajoł mi kolejne kilka miesięcy na "nauczenie" się go. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.