Gość Trener40 Opublikowano 30 Września 2019 #1 Opublikowano 30 Września 2019 Dlaczego przy każdym wejściu na forum trzeba to badziewie zaakceptować... Da się to jakoś ominąć? Zaczyna mnie to delikatnie mówiąc denerwować....
Gość Opublikowano 30 Września 2019 #2 Opublikowano 30 Września 2019 Błąd Twojej przeglądarki-nie pamięta zgody. Prawdopodobnie korzystasz z chrome.
Gość Opublikowano 30 Września 2019 #4 Opublikowano 30 Września 2019 Jeżeli Ci zależy na tej przeglądarce to mam połowiczne rozwiązanie-tak na szybko. Wejdż w: Ustawienia-prywatność-wyczyść dane przeglądania-odznacz pliki cookie i dane stron-zaawansowane również odznacz Od tej pory może Ci wyskoczyć kilka razy/raz/ciągle lub wcale komunikat-dane żądania odrzucone,ale głupich banerów z zapytaniem o cookie już nie będzie.
Gość Trener40 Opublikowano 30 Września 2019 #5 Opublikowano 30 Września 2019 Pogrzebałem i chyba problemu już nie będzie...
Gość Opublikowano 30 Września 2019 #6 Opublikowano 30 Września 2019 Po zresetowaniu telefonu po wejściu na stronę zapyta cię kolejny raz o ciasteczka :) Sprawdź. Tylko,że tym razem już nie powinno pytać ciągle.Ewidentnie jakiś bug siedzi w chromie. Napis regulacje odrzucone nadal się pojawia. Dobrze,że ja nie korzystam z chrome:)
Gość Trener40 Opublikowano 30 Września 2019 #7 Opublikowano 30 Września 2019 26 minut temu, Trener40 napisał: Pogrzebałem i chyba problemu już nie będzie... Po tym zabiegu i wyczyszczeniu ciasteczek jest inaczej... Powiadomienie o plikach pokazuje się na ułamek sekundy i samo znika... Jak wróci to co było, to chorone w kosmos poleci...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.