Zygi007 Opublikowano 24 Września 2019 #1 Opublikowano 24 Września 2019 Witajcie. Jestem świeżym użytkownikiem i chciałem Was prosić o informacje. Powoli rozglądam się za kotłem gazowym do domu. Chciałem Was zapytać o firmy kotłów gazowych. 1. Czy ktoś orientujący się w temacie może podzielić kotły np. na 3 grupy (mówimy o firmach dostępnych na naszym rynku) grupa najlepszych, średnich i przeciętnych (pewnie nimi głowy sobie nie zawracać). Wiem że każdy może inaczej to oceniać ale chce mieć jakiś zarys w tej kwestii. 2. Mam przyjaciela który sprzedaje kotły jednej firmy (nie będę wymienia) montuje właśnie u siebie piec tej firmy i nie naciskając mnie mówi że jak będę potrzebował to mi coś wymyśli. I moje pytanie o te firmy gdyż w tej dziedzinie się nie znam to w innych z doświadczenia wiem że w środku mogą być te same części a obudowa inna i cena też inna. Wiec czy te lepsze (często droższe) mając coś super czy nie warto przepłacać bo ten średni jest dobry? Z góry dziękuję.
Zygi007 Opublikowano 4 Października 2019 Autor #2 Opublikowano 4 Października 2019 Ponawiam pytanie. Nikt nie odpowie?
eliks Opublikowano 4 Października 2019 #3 Opublikowano 4 Października 2019 Jeśli masz grzejniki to Termet Gold Plus.
Zygi007 Opublikowano 4 Października 2019 Autor #4 Opublikowano 4 Października 2019 Mam część grzejników i część podłogówki
Ksieciunio Opublikowano 4 Października 2019 #5 Opublikowano 4 Października 2019 Ostatnio było kilka takich tematów. Popatrz na junkersa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.